010 567 9500 Avoinna arkisin klo 8-17

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, joka hoituu helposti huollon yhteydessä.

 

Espoon Autohuolto Espoon Kilossa tekee auton ilmastointihuollot kaikkiin automerkkeihin. Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä Fixus -korjaamossa.

Nykyautoissa on ilmastointilaite jo vakiovarusteena. Tämäkin mukavuuslaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä. Järjestelmän paineistettu kaasu saattaa vuotaa hiljalleen tiivisteistä ja tällöin ilmastoinnin teho heikkenee. Samoin voiteluaineena järjestelmässä käytetty öljy vaatii tarkastusta ja täyttöä. Huollon yhteydessä ilmastointijärjestelmään lisätään väriaine, jolloin mahdolliset vuodot selviävät helposti. Näin säästetään jatkossa työaikaa ja kustannuksia vianhaussa sekä korjauksissa.

Auton sisälle saattaa ajoittain tulla epämiellyttävää hajua ilmastointijärjestelmästä. Tällöin olisi hyvä suorittaa desinfiointi, jonka tarkoituksena on puhdistaa jäähdytyskenno ja ilmakanavat. Ilmastointilaitetta on pyrittävä käyttämään säännöllisesti lyhyen aikaa myös talvella, jotta järjestelmä säilyttää toimintakykynsä koko ajan.

Uudet renkaat huollon yhteydessä - Hankook Ventus Prime
Slider

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Uudet verkkosivut
AJANKOHTAISTA
Lindholm ajoi kauden toisen kakkossijansa Kouvolasta
Image is not available
Slider