Peltikorjaamo

Espoon Autohuolto on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Korjaamme kaikki automerkit nopeasti ja ammattitaidolla, säilyttäen autosi tehdastakuun.

Yrityksemme osaamista on varmistaa, että autosi tekninen luotettavuus ja turvallisuus säilyvät huippuluokkaisina vauriokorjauksen jälkeen. Ennen vauriokorjauksen suorittamista, annamme asiakkaille aina ensin tarkan arvion odotettavissa olevista korjauskustannuksista WinCabas ohjelmiston avulla. 

WinCABAS on autokorjausten ajankäytön ja kustannusten laskentaan, henkilöautoille sekä pakettiautoille suunniteltu ohjelmisto. Suomessa toimivat vakuutusyhtiöt hyväksyvät WinCABAS-ohjelman kustannusarviot vahinkojen arviointiprosessissa. Asiakkaanamme saat aina yksityiskohtaisen korjausarvion vaurioituneen auton korjaamisesta, jossa näkyy kaikki käytetyt varaosat, maalattavien osien luettelo sekä työhön kuluva aika.

Vaurion sattuessa

  • Opastamme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • Hoidamme vauriotarkastukset
  • Sovimme korjauksesta vakuutusyhtiön kanssa
  • Saat meiltä sijaisauton veloituksetta

Vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta

Vahingon sattuessa huolehdimme autosi tarkastamisesta ja toimitamme tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi sekä autamme vakuutusyhtiösi vahinkoilmoituksen tekemisessä. Toimipisteemme aukioloaikana voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastus vie aikaa korkeintaan 10 minuuttia. Voit tehdä ajanvarauksen myös vauriokorjaukseen valokuvan perusteella, mikäli vaurio ei ole kovin laaja. Vahinkotarkastemme autosi kun tuot sen korjattavaksi. Vaurion hinta-arviosta voit lähettää meille kuvat autosi vauriosta.

Pyydä hinta-arvio -> Tee vahinkoilmoitus -> Varaa aika