010 567 9500 Avoinna arkisin klo 7.30-17

Espoon Autohuolto Ky

Espoon Autohuolto on vuodesta 2012 Espoossa toiminut autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Löydät Espoon Autohuollon 26.10.2020 alkaen uusista tiloista osoitteesta Friisinmäentie 5, 02600 Espoo.

Yritys on osa koko maan kattavaa Fixus -ketjua. Autojen korjauksessa käytetään vain laadukkaita alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia Fixus varaosia. Espoon Autokorjaamo työllistää viisi henkilöä. 

Jos autoon tulee isompia remontteja, on hyvä tietää että Espoon Autohuollossa laskun voi maksaa myös erissä edullisin ehdoin.

 

Yrittäjä
Topi Tamppari


Yritysesittely Espoon Autohuollosta Pääkaupunkiseudun Autouutiset lehdessä 04/2018 

Espoon Fixus-huolto korjaa kaikki merkit

Tyytyväiset asiakkaat ovat tuoneet Espoon Autohuollolle lisää töitä.

Turunväylän kupeessa, Espoon poliisiaseman lähellä sijaitsevan Espoon Autohuollon asiakaskunta on tasaisessa kasvussa. 

”Ilmeisesti puskaradiossa on sana kiertänyt. Töitä on ollut mukavasti. Teemme huoltoja ja korjauksia kaikenmerkkisiin autoihin. Erikoisosaamista löytyy varsinkin BMW- ja Mercedes-Benz-merkkeihin. Myös Volvot ja Toyotat ovat meille erityisen tuttuja”, kertoo yrittäjä Topi Tamppari.

Korjaamo on laajentanut toimintaansa hankkimalla lähistöltä toisen hallin, jossa toimii täysin varustettu maalaamo ja vauriokorjaamo. Uusissa tiloissa onnistuvat sekä pienten parkkipaikkakolhujen että isompien peltivaurioiden korjaukset. Sopimusyhteistyötä tehdään kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kausihuolloista moottoriremontteihin

Artikkelikuva2

Espoon Autohuollossa tehdään kaikkia huoltoja ja korjauksia. ”Kausihuollot, määräaikaishuollot, katsastuskorjaukset, jakopään remontit, jarrutyöt, päästömittaukset ja muut korjaamotyöt onnistuvat nopeasti ja edullisesti”,  Tamppari luettelee. 

”Olemme panostaneet paljon vikadiagnostiikan osaamiseen ja testereihin. Automaattivaihteistojen öljynvaihtoja tehdään huuhtelumenetelmällä ja DPF-suodattimien puhdistuksetkin kuuluvat palveluun.” 

Myös isommat moottoriremontit ja vaihteiston uusimiset kuuluvat osaamisalueisiin.

Varaosina käytetään joko alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia laatuosia.

Tuulilasin vaihtoja ja korjauksia tehdään päivittäin.

Sopimuspalvelua yritysten autoille 

EAH pitää asiakasyritystensä autot kunnossa nopealla palvelulla. Sopimukseen kuuluvat huollot ja korjaukset edullisin hinnoin. Huollon ajaksi on mahdollista varata sijaisauto, joka voi olla myös pakettiauto. 

Rengashotelli ja merkkikohtaiset automaalit

Artikkelikuva3

Kuva: Joni Hakala viimeistelee BMW:n maalaustyötä 

Kesärengaskauden alkaessa on hyvä tietää, että rengashotellipalvelussa on vielä tilaa. Kaikenmerkkisiä uusia renkaita myydään kilpailukykyisin hinnoin. 

Pienet työt, kuten polttimoiden vaihdot ja vikakoodien luvut onnistuvat myös ilman ajanvarausta.

Espoon Autohuollossa laskun voi maksaa myös erissä edullisin ehdoin. 

Korjaamolla asioidessa voi heti naapurissa nauttia Topi Tampparin toisen yrityksen, Pohjanmaan Grillin kuuluisista hampurilaisista.